1. Danas je 2. nedjelja došašća i mise su po redovitom rasporedu. U srijedu, petak i subotu su ZIMSKE KVATRE. Posvećene su zahvalnosti Bogu zbog svih dobročinstava koja nam je Bog učinio na duhovnom i materijalnom polju. Ta tri dana trebalo bi se uzdržavati od mesa. U petak je sveta Lucija. Sljedeća nedjelja 3. nedjelja došašća, je nedjelja MATERICA. U nedjelju je i nedjelja Caritasa- sakupljati ćemo vašu milostinju za sve potrebne i siromašne. Mise su po redovitom rasporedu.
  2. BOŽIĆNA ISPOVIJED ZA MOŠUNJ JE U UTORAK U 10.30 SATI I 15,30 SATI, A ZA ZASELJE U DANAS 13,00 SATI NA GROBLJU.
  3. Dragi župljani! Vrijeme Božića je i vrijeme darivanja. Zato mi moramo iskoristiti ovo vrijeme i pripremiti se što bolje na način koji se od nas očekuje. Dopustite nam da budemo vaša produžena ruka pomoći onima kojima je potrebna. Pokažimo im još jednom da nisu zaboravljeni. Svoje darove možete ostaviti u Prodajnim centrima: BUBA, FIS I VUJEVIĆ, petkom i subotom a posljednji tjedan sve dane, u korpe pored koji će biti naši FRAMAŠI. Hvala unaprijed.
  4. NAJAVA: ADVENTSKO SVJETLO- U nedjelju pod večernjom svetom misom u 18,00 sati u našu župnu crkvu stiže BETLEHEMSKO SVJETLO. Donijeti će naši planinari. Svjetlo je apsolutni simbol Božića i u Bibliji simbolizira dolazak Isusa Krista, sina Božjega i Svjetla svijeta. Svjetlo ćemo staviti ispred oltara tako da nakon mise možete upaliti svoje svijeće na Betlehemsko svjetlo.
  5. NAJAVA: U četvrtak, 12. prosinca u 20,00 sati u prostorijama HKD Napredak, profesor frra Velimir Valjan održat će predavanje s duhovnom tematikom.
  6. U prošlom tjednu nije bilo umrlih.